Skip to main content

Profiel

goFlowApps

Wij zijn een softwarebureau te Culemborg en ontwikkelen maatwerk met het veelzijdige FileMaker platform. Het bureau bestaat sinds 2013 en wordt gevoerd door Kaai Hanhart.

Onze missie is met doordachte mooie en verrassende systemen te bouwen waarmee het basisproces van onze klanten doordacht en efficient wordt ondersteund. Indien nodig werken we daarbij samen met ontwikkelpartners

go with the Flow

De naam goFlowApps verwijst naar Go with the flow’, het beeld van een bootje dat meevaart op de stroom… in ons geval is dat de informatiestroom.

We maken deel uit van de FileMaker Business Alliance. Hierdoor zijn we een partner van FileMaker en zijn daardoor steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen we voor onze klanten FileMaker licenties  verzorgen.

Daarnaast nemen we het voortouw met moderne vormen van kennisoverdracht zoals de Meetup Groep FileMaker Developers Nederland en staan steeds open voor nieuwe ideeën. Om onze continuïteit te garanderen, maken we deel uit van fmReconnect: een samenwerkingsverband van collega’s die voor elkaar waarnemen bij vakantie, ziekte of andere afwezigheid. 

Waarden

Verantwoordelijkheid nemen vinen wij erg belangrijk. Als je zelf verantwoordelijkheid neemt, haal je het beste uit jezelf. Én je plukt er ook rechtstreeks de vruchten van.

Samenwerken is een prima manier om als zelfstandige grotere projecten uit te voeren. Op ad-hoc basis en in teamverband. We staan open voor een moderne en flexibele manier van werken! Zowel via samenwerking met ontwikkelpartners als ook nieuwe vormen van kennisdelen en co-creatie.

We zijn gericht op MVO. Maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft ons hart. Zo bieden we talentvolle starters de kans om ervaring en kennis op te doen met FileMaker. Daarbij werken we milieubewust: we reizen zoveel mogelijk met het openbaar vervoer, hergebruiken materialen en zoeken papierloze oplossingen.

Werkgebied

We zijn werkzaam in verschillende branches. Dat geeft ons veel ervaring met verschillende thema’s én een brede blik. Het houdt ons ook fris en open minded. Met de gereedschapskist van FileMaker kunnen we voor uiteenlopende vraagstukken oplossingen aanreiken. 

We bedenken deze of werken met eerdere (deel)oplossingen voor andere projecten, die we dan tot herbruikbare module omzetten. Dit doen we door hergebruik of ombouw, zonodig tot zelfstandige toepassingen die gebruikt kunnen worden door een bredere kring van klanten.

We zijn gecertificeerd FileMaker ontwikkelaar en maken deel uit van FileMaker Business Alliance.