Skip to main content

FileMaker systemenComplete totaaloplossingen

goFlowApps Basis

Dit is onze gebruiksvriendelijke kern die we gebruiken om systemen te bouwen. Het FileMaker systeem biedt relatiebeheer, de mogelijkheid activiteiten te maken, brieven en mails samen te voegen en zaken te factureren.

Naast de standaarduitvoering is er een variant voor orderverwerking en een uitgebreide variant met orderverwerking, voorraadbeheer, producten en productvarianten én het complete bestel en ontvangst van goederen gedeelte.

Richtprijs vanaf € 500,-

Specifieke FileMaker modules!

fmCaravan FileMaker systeem

fmCaravan, hét FileMaker systeem voor de caravanstalling. Een caravanstalling brengt veel administratief werk met zich mee. Klanten komen hun caravans, campers en oldtimers brengen en halen. Vaak moeten deze vooraf worden klaargezet, soms schoongespoten. Bij terugkeer moeten bepaalde campers op stroom worden gezet. Ook kan het voorkomen dat u caravans voor uw klanten ophaalt.

fmCaravan is een veelomvattend systeem waarbij steeds bekend is waar een caravan of ander object staat. Het is voorzien van een kopie op de iPhone of iPad die gebruikt kan worden in de stalling, ook als internet ontbreekt. Deze lokale versies kunnen regelmatig worden bijgewerkt met het centrale systeem (synchronisatie) zodat iedereen over dezelfde actuele gegevens kan beschikken.

bezoek de website