Skip to main content

Diensten

01. FileMaker diensten

We leveren bedrijfsoplossingen op maat. Welk vraagstuk u ook heeft, we kunnen u een passende oplossing aanreiken, met FileMaker als veelzijdig gereedschap.

We hebben door de jaren heen tientallen projecten verzorgd. De kans is groot dat we al snel een oplossingsrichting kunnen vinden waarmee u geholpen bent.

Door onze brede ervaring kunnen we snel tot de kern doordringen; iets waarmee we ons onderscheiden.

Lees meer over onze aanpak

02. Kant & klare FM modules

Voor veelgevraagde functies hebben we door de jaren heen zeer efficiënte deeloplossingen ontwikkeld. Deze bieden we als afzonderlijke modules aan aan mede-ontwikkelaars. We hebben o.a. modules ontwikkeld voor bestandssynchronisatie, betalingsverkeer en eCommerce.

Het voordeel van inzetten met modules is dat ze kostenefficiënt zijn, geen ontwikkeltijd vergen, en betrouwbaar functioneren.

onze modules

03. FileMaker producten

Sommige totaaloplossingen die we hebben ontwikkeld biedt meerwaarde voor een bredere groep opdrachtgevers. Deze bieden we dan ook als losse producten aan.

Het eerste product is onze basisoplossing, waarbinnen verschillende functies gericht op bedrijfsvoering zijn samengebracht.

fmCaravan is ons eerste brancheproduct voor caravanstallingen.

onze producten

04. Koppelen en integreren

We zijn ons bewust dat FileMaker geen eilandje is. Het staat binnen een bonte, steeds veranderende wereld van andere technieken. Met die andere wereld willen we kunnen koppelen en integreren.

Daarom hebben we veel aandacht voor koppelingen met andere platformen, via SOAP, ODBC en diverse soorten synchronisatie. We maken actief gebruik van de Monkeybread Plugin die de FileMaker diensten enorm uitbreidt. En we volgen de ontwikkelingen op de grensvlakken van Javascript en SVG op de voet.

05. Service

Het onderhoud en uitbreiden van bestaande systemen van onze klanten is iets wat wij dagelijks doen. Soms kan dit via een van onze modules. Zo beschikt u snel over een uitgebreider krachtiger systeem.

Losse werkzaamheden: Ook zijn we vrij inzetbaar. We brengen dan eerst het werk in kaart via een inschatting. Na akkoord gaan we aan het werk. We factureren veelal achteraf op basis van nacalculatie.

Licenties: We helpen met de aanschaf van FileMaker licenties en zorgen ervoor dat FileMaker op alle werkplekken probleemloos werkt!

06. Hosting

Als een van de weinige ontwikkelaars in Nederland hebben we onze eigen FileMaker Server. Deze staat op een veilige locatie, in een groot datacenter direct aan het Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX).

Op onze server draaien al onze eigen producten, alsook  verschillende toepassingen voor opdrachtgevers. Ook leveren aanvullende diensten, zoals het dagelijks overzetten van een backup naar uw Dropbox, of het periodiek verzenden van voorraadgegevens aan uw klanten.

Wij hebben de samenwerking met goFlowApps en Kaai als zeer prettig ervaren! Er werd heel goed naar onze wensen geluisterd. Kaai en zijn collega hebben veel geduld en inlevingsvermogen. Zij hebben zich uitstekend verdiept in de backoffice van onze makelaardij. Een partij die voor ons tot volle tevredenheid heeft gewerkt en welke wij zeker aanraden.

Frank Sweegers, directeurFrank Sweegers Makelaardij

Wat opvallend was, was dat Kaai zich goed heeft verdiept in onze dagelijkse gang van zaken en de manier van werken. Daardoor was het helemaal helder wat er op een dag allemaal gebeurt en aan welke eisen het systeem moest voldoen.

Floor van Ede, eigenaar 'n Groene kans

We vonden in goFlowApps en Kaai een betrouwbare, integere en zeer coöperatieve partner. Hij heeft voor ons een prima programma geschreven - vanuit Filemaker 15 - dat naar volle tevredenheid werkt. We zijn er erg blij mee en kijken terug op een periode van intensief overleg, nauw contact en goede samenwerking.

Piet de JongBrancheorganisatie BCB, FileMaker diensten

Wij zochten naar een bedrijf dat op een prettige manier meedenkt en kijkt wat voor ons het beste is. We zochten net iets meer dan alleen FileMaker diensten waar dan meteen een prijskaartje aan vastzit. Dat hebben wij gevonden in GoFlowApps.

Ad SchepensMoors Ovenbouw, Directeur