Skip to main content

Onze aanpak

Luisteren

We beginnen met luisteren, begrijpen wat u zoekt en wilt oplossen. De kunst is om vervolgens goed na te denken, te schetsen en het gewenste te beschrijven.

Als we een basis hebben waar we allemaal achter staan, en u akkoord gaat met de ontwikkeling, gaan we aan de slag.

Doordenken

Vaak houdt het niet op bij de app. De gegevens waarmee u werkt, komen uit andere bronnen, of moeten worden gebruikt in andere systemen.

Wij zijn erin gespecialiseerd om systemen flexibel aan elkaar te knopen. Overtypen is niet meer nodig, alles is sneller beschikbaar en wordt nauwkeuriger ingevoerd.

Bouwen

We werken gestructureerd, maar er is altijd ruimte. Dat kan doordat we werken met het wereldwijd prijswinnend ontwikkelplatform FileMaker. Hiermee geven we onze oplossingen een robuuste basis.

Hoewel we vooraf duidelijk beschrijven wat we bouwen, weten we dat flexibiliteit onderweg belangrijk is. Daarom bouwen we met een Agile methodiek.

Testen en verbeteren

Dan komt er het moment dat u de eerste beta-versie in handen krijgt en echt gaat ervaren hoe het werkt. Veelal is er genoeg moois om te ontdekken! Dan kijken we hoe u en uw collega's ermee werken, en of de veelgebruikte zaken prettig werken.

Vaak kunnen we met kleurtjes, handige knoppen en het in samenspraak wijzigen van schermen, maken dat een systeem gaat passen als een handschoen.

Migreren en in gebruik nemen

Op de grote dag van ingebruikname vinden we het belangrijk dat een systeem aanvoelt als een "aangekleed huis". We zorgen er dus voor dat gegevens die al beschikbaar zijn, in het systeem zitten. Dus indien mogelijk doen we vooraf de zogenaamde datamigratie of conversie.

Het is onze ervaring dat apps die goed aansluiten bij het dagelijks werk, weinig training behoeven, men gaat er makkelijk mee aan de slag.

Vinger aan de pols houden

In de eerste fase houden we echter de vinger aan de pols en zijn beschikbaar om te verduidelijken en waar nodig aan te passen.

Pas als alles soepel draait verdwijnen we geruisloos van het toneel maar komen graag weer langs als u nieuwe ideeën of wensen heeft.